Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Lad os ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen

E-mail: hj@btb.dk​

Sommerhus - hvordan skal det se ud?

De fleste sommerhuse er i dag præfabrikerede typehuse, hvor der er begrænsede muligheder for individuelle ønsker til byggestil og indretning – og det koster, hvis man har specielle ønsker.

​Hos os​ ønsker vi at lytte til dine individuelle ønsker og præferencer når det kommer til dit nye sommerhus. Hvorfor ikke starte med at have alle muligheder frem for at skulle begynde at gå på kompromis med enten det ene og eller det andet?

Glæden ved at have et sit eget sommerhus

Et sommerhus, som har dit eget personlige præg – opført og indrettet, som du ønsker – behøver ikke at koste mere nemlig. Og under alle omstændigheder er det jo dit budget, der bestemmer, hvor meget hus, du vil bygge.

Idéer og drømme til jeres sommerhus

Derfor er du mere end velkommen til at tage en uforpligtende snak med os omkring dine idéer og drømme til et sommerhus. Vi rådgiver dig ved hjælp af vores professionelle baggrund om, hvordan disse bedst indfries, og vi kommer ofte med input, der giver dig et endnu bedre sommerhus.

Hvis dette måtte have vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte os på 75 25 84 96 angående dit sommerhus.

Billum TotalByg

CVR: 31746019​

Manøvej 10

6852 Billum​

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen​

Telefon: 75 25 84 96

Email: hj@btb.dk

Billum Totalbyg ApS
Manøvej 10
6852 Billum
Tlf.: 75 25 84 96
CVR: 31746019
hj@btb.dk