Byg Garanti

Kvalitet og godt håndværk

Etableret i 1987​

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Lad os ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen

E-mail: hj@btb.dk​

Tagarbejde udføres i solide byggematerialer

​Hos Billum Totalbyg tilbyder vi professionelt tagarbejde i høj kvalitet i Billum, Varde, Esbjerg og Oksbøl. Vi er et erfarent byggefirma, der udfører forskelligt tagarbejde for private og virksomheder, som eksempelvis skal have nyt tag, udført en gennemgribende renovering eller blot foretaget nogle reparationer.

Vi er vant til at arbejde med forskellige typer tage, hvorfor der ikke er nogen opgave, der er uoverkommelig. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der sætter en ære i at udføre tagarbejde med stor præcision, således at du får et tæt, holdbart og stabilt tag, der kan holde i mange år. Skal du have lagt helt nyt tag, rådgiver vi gerne i forbindelse med valg af tegl og tagsten, så du får den bedste løsning til dine behov.

Grundigt og effektivt tagarbejde af huse og sommerhuse

Har du et hus eller sommerhus, der har utætheder eller andre uhensigtsmæssigheder i tagkonstruktionen, bør du få set det efter i krogene. Et gammelt tag er ikke isoleret efter moderne standarder, hvor der er lovkrav om tykkere isolering. Det kan påvirke indeklimaet og ikke mindst varmebudgettet negativt.

Vi gennemgår dit tag, hvorefter du får en faglig vurdering af, hvad der bør gøres af indsatser. Vi er yderst grundige og effektive, når vi udfører tagarbejde – dog uden nogensinde at gå på kompromis med vores faglige integritet eller kvaliteten af vores arbejde. Lad os hjælpe dig med at genskabe værdien af dit tag, så det er slidstærkt og robust.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få en professionel fagspecialist til at se nærmere på dit tag, kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Sammen skal vi nok finde den ideelle løsning med afsæt i din økonomi.

Lad os høre fra dig på telefon 40 75 84 96, eller skriv til os på e-mail hj@btb.dk. Så skal vi nok hjælpe dig i mål med dit tag.

​Skal vi ringe dig op til en uforpligtende snak

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med tagarbejde på dit hus, sommerhuse eller andet, så udfyld ​formularen herunder og så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Lad os ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen

E-mail: hj@btb.dk​

Billum TotalByg

CVR: 31746019​

Manøvej 10

6852 Billum​

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen​

Telefon: 40 75 84 96

Email: hj@btb.dk