Byg Garanti

Kvalitet og godt håndværk

Etableret i 1987​

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Lad os ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen

E-mail: hj@btb.dk​

Få opført en tilbygning til hus eller sommerhus

Ønsker du at udnytte pladsen bedre i din bolig? Eller har I brug for at udvide størrelsen af jeres hus? Hvis du står overfor en større tømreropgave, såsom en tilbygning eller ombygning, så lad vores tømrer hjælpe dig. Billum TotalByg holder til i Billum, hvor vi kører til bl.a. Varde, Esbjerg, Oksbøl og mange andre steder.

Når vi udfører en tilbygning eller ombygning af et hus, handler det om at realisere dine drømme og ideer. Måske har behovet ændret sig, og der er dermed brug for en tilbygning. Eller måske trænger huset til en ”ansigtsløftning” i form af en ombygning for at udnytte pladsen bedre. Uanset hvad, kommer vi gerne ud og kigger på opgaven.

Vi hjælper dig med at se mulighederne

Vi kan hjælpe dig med at se muligheder, ligesom vi også altid vil lytte til dine ønsker og behov. Vi trækker på vores håndværksmæssige professionalisme, således du kan regne med at få løsninger og en finish, der harmonerer med dit eksisterende byggeri. Du kan derfor være 100% tryg ved at vælge os til at opføre din nye tilbygning eller bygge huset om – uanset om der er tale om en stue, udestue, garage, entre eller noget helt andet.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Pris på en tilbygning er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav, du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer der kan påvirke prisen, er fx valg af materialer, flytning af installationer, størrelse på tilbygning og meget mere. Det er naturligvis muligt at finde frem til god og billig pris, der passer til dit budget uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os for et godt tilbud på din opgave

Vi kører gerne ud til dig til en uforpligtende besigtelse af din bolig for at drøfte dine ønsker og behov til den forestående ombygning eller tilbygning. På baggrund heraf udarbejder vi et fast tilbud. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til priser, muligheder osv.

Ring til os for at høre mere på telefon: 40 75 84 96 eller skriv til e-mail: hj@btb.dk, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.

Skal vi ringe dig op til en uforpligtende snak

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en ny tilbygning, ombygning eller noget helt andet, så udfyld ​formularen herunder og så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Lad os ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen

E-mail: hj@btb.dk​

Billum TotalByg

CVR: 31746019​

Manøvej 10

6852 Billum​

Kontakt person:

Hans Jørgen Hansen​

Telefon: 40 75 84 96

Email: hj@btb.dk